Sr. Dynamics NAV Developer bij top Dynamics NAV partner

In het kort…

Deze Dynamics NAV implementatiepartner is zonder overdrijven een parel binnen de Dynamics wereld. Binnen een relatief korte periode behoren zij nu tot de top binnen het Dynamics NAV partnerkanaal. Hoe? Door o.a. 100% te focussen op één branche met innovatieve standaard add-ons in eigen ontwikkeling. Deze onderneming heeft het merendeel van haar groei gerealiseerd in economisch magere tijden en dat zegt heel veel over de werkelijke toegevoegde waarde die zij de hun doelmarkt bieden. Vanwege de open en eerlijke houding, kansen, en mooie arbeidsvoorwaarden is het verloop vrijwel nihil binnen deze onderneming. Door de sterke groei en de wens om in hoog tempo verder te innoveren zijn zij op zoek naar een Senior Dynamics NAV Developer.

Als Senior NAV Developer denk je actief mee in de doorontwikkeling van de standaardproducten. Conceptueel denken en generiek ontwikkelen van softwarefunctionaliteit zijn uitgangspunten voor deze functie. Je werkt in een gedreven team van ontwikkelaars vanuit het kantoor in de omgeving Utrecht. Je komt in aanraking met verschillende technologieën en tools zoals de ontwikkelomgeving van Microsoft Dynamics NAV RTC en .NET en de Microsoft SQL Database en RDLC. Je bent ambitieus en leergierig en hebt minimaal 5 jaar werkervaring als ontwikkelaar.

De ideale kandidaat

  • Passie en engagement in je werk;
  • Respect naar je collega’s en klanten;
  • Creatief en innovatief vermogen;
  • Je hebt minimaal 5 jaar ervaring als developer;
  • Ervaring met Microsoft .NET en/of Microsoft Dynamics NAV is een pré;
  • HBO/WO werk en denkniveau.

Wat bieden zij?

Zeer concurrerend pakket arbeidsvoorwaarden. Plus een aantrekkelijke bonusregeling die, zoals afgelopen jaren gebleken, niet “just for show” is. Onze opdrachtgever is een snelgroeiend kwaliteitsbedrijf, waar zowel projectuitdagingen als gemeenschappelijke verantwoordelijkheid ervaren worden. Met ruim 34 medewerkers is de organisatie overzichtelijk en informeel maar kwalitatief hoogstaand. De toegevoegde waarde uit zich in integratie, continuïteit, innovatie en gebruiksgemak. Het is een succesvol en gezond bedrijf in een uitdagende markt. Deze solide situatie is bereikt door een hoge mate van klanttevredenheid en verantwoorde, innovatieve investeringen.

Locatie

Omgeving Utrecht

Contactpersoon

Neem gerust contact op indien je nog vragen hebt. Ramon SpeelpenningT: (06) 5060 4725 E: r.speelpenning@dynamicstoday.nl

.

Solliciteren:

Interesse in deze functie? Vul het formulier in en wij nemen binnen 1 werkdag contact met je op.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.