Lead Consultant Microsoft Dynamics CRM

In het kort

Als Lead Consultant trek je de kar en bepaal je samen met de relaties van onze opdrachtgever de inrichtingsstrategie van de Dynamics CRM oplossing. Je bent in staat om business uitdagingen te vertalen naar werkende technologische oplossingen. Je werkt functionele ontwerpen uit, bent betrokken bij het sales proces en werkt een implementatie plan uit. Bij implementaties ben je in de lead. Je bent in staat andere consultants te enthousiasmeren en aan te sturen. Je kunt methodisch en gestructureerd werken. Microsoft Dynamics CRM kent voor jou geen geheimen.

Een mooie stap voor een Senior Dynamics CRM Consultant die toe is aan een rol met meer uitdaging en verantwoordelijkheid.

De ideale kandidaat

  • Opleiding HBO bedrijfskundig of informatica, WO niveau.
  • Kennis van Microsoft Dynamics CRM, minimaal 3 jaar aantoonbare ervaring met het implementeren van Microsoft Dynamics CRM. Tevens beschik je over tenminste 1 van de volgende certificeringen: MS Dynamics CRM applications of MS Dynamics CRM 4.0 Customizations
  • Kennis van Office SharePoint Server (2007 of hoger) en ERP systemen (MS Dynamics NAV/ AX) is een pré.
  • Je beschikt over een ondernemersmentaliteit en werkt resultaatgericht.
  • Je communicatieve vaardigheden – op alle niveaus – zijn uitmuntend. Je weet te luisteren naar de klant en kunt verwachtingspatronen herkennen, kanaliseren en realiseren. Je bent in staat kennis over te dragen.
  • Je bent een innemende, enthousiaste en integere persoon die met respect voor de klantorganisatie de gewenste doelstelling realiseert.
  • Je bent een echte teamplayer.

Wat bieden zij

Onze opdrachtgever is gespecialiseerd in Microsoft Dynamics NAV, CRM, SharePoint, .NET applicatie ontwikkeling, Visual Studio Team System en implementatie en onderhoud van Microsoft Infrastructuuroplossingen. Je gaat deel uitmaken van een enthousiast team van professionals. Zij hechten veel waarde aan het opbouwen en delen van kennis. Hiervoor krijg je dan ook volop mogelijkheden, waardoor je je eigen carrière een andere wending kunt geven.

Onze opdrachtgever biedt de juiste kandidaat een interessant pakket arbeidsvoorwaarden, waaronder een prima salaris, pensioenregeling, studie faciliteiten en leaseauto.

Locatie

Randstad

Contactpersoon

Neem gerust contact op indien je nog vragen hebt.

Ramon Speelpenning
T: (06) 5060 4725
E: r.speelpenning@dynamicstoday.nl

.

Solliciteren:

Interesse in deze functie? Vul het formulier in en wij nemen binnen 1 werkdag contact met je op.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.