Senior Dynamics AX Developer (eindklant)

In het kort…

Voor een zeer succesvolle onderneming met kantoren in o.a. New York,  Londen, Singapore, Hong Kong, Parijs en Amsterdam zoeken wij per direct een ervaren Lead AX Developer / Architect. Onze klant heeft wereldwijd een unieke positie in de bancaire sector. Deze positie hebben zij verkregen door o.a. vol in te zetten op technische innovatie. Zij zijn bezig om hun activiteiten uit te breiden door een nieuwe dienst in de markt te introduceren. Met recht kan hier van “disruptive innovation” gesproken worden. De core van deze activiteiten wordt ondersteund door Microsoft Dynamics AX. Uniek maar geheel in lijn met de enterprise-level focus die Microsoft met Dynamics AX heeft.

Voor de doorontwikkeling  zoeken zij een ervaren Senior Dynamics AX Developer die hierin de lead kan nemen. Je bent het technische geweten in de projecten en zorgt in nauwe samenwerking met je collega’s en externe partijen dat aanpassingen naar wens van de klant verricht worden en voor de verdere groei en verbeteringen. Een rol voor iemand die een volgende stap wil maken naar een dynamische high-end omgeving in een positie met meer verantwoordelijkheden.

Zonder overdrijven een unieke kans om in de “Dynamics eredivisie” te spelen.

De ideale kandidaat…

Voor deze rol zoeken we iemand met minimaal 5 jaar relevante technische ervaring binnen Microsoft Dynamics AX. Je kent het product van binnen en van buiten en bent in staat marktontwikkelingen te vertalen naar toepassingen binnen de software. Ervaring met de AX finance functionaliteit en/of Microsoft Sharepoint is een pre.

Wat bieden zij…

  • Concurrerend pakket arbeidsvoorwaarden;
  • Aan de wieg staan van technische innovaties;
  • Dynamische en internationale werkomgeving;
  • Sterk groeiende organisatie met volop mogelijkheden om verder door te groeien.

Locatie

Amsterdam

Contactpersoon

Neem gerust contact op indien je nog vragen hebt.

Ramon Speelpenning
T: (06) 5060 4725
E: r.speelpenning@dynamicstoday.nl

 

Solliciteren:

Interesse in deze functie? Vul het formulier in en wij nemen binnen 1 werkdag contact met je op.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.