Opdrachtgevers

DynamicsToday begeeft zich volledig op het terrein van Microsoft Dynamics. Wij hebben in de Dynamics wereld gedurende ruim 14 jaar een omvangrijk en hoogwaardig netwerk van Microsoft Dynamics professionals opgebouwd. Dit netwerk samen met onze jarenlange praktijkervaring in de Dynamics wereld maakt DynamicsToday tot een uitstekende partner als het gaat om invulling van uw tijdelijke resource behoefte. Wij begrijpen de uitdagingen voor u als opdrachtgever en kennen de mogelijkheden van onze kandidaten.

Voor iedere opdracht weten wij een passende Microsoft Dynamics professional te vinden. Onze professionals weten als geen ander hoe een project binnen tijd, budget en met overeengekomen functionaliteit gerealiseerd kan worden.

Wij adviseren u graag verder over de mogelijkheden van uw tijdelijke resource behoefte.

Onze Specialisatie

Microsoft Dynamics AX
Microsoft Dynamics NAV
Microsoft Dynamics CRM
Microsoft Sharepoint

Meer informatie?

Bel vrijblijvend met 010-2600024. Of laat uw gegevens achter en wij nemen binnen 1 werkdag contact met u op.

Kandidaten

Freelance Dynamics Professionals zijn bij DynamicsToday aan het juiste adres. Zoek jij interessante projecten als freelancer? Werk jij liever samen met een bureau dat jouw taal spreekt en jouw vak begrijpt?  Dan komen wij graag met je in contact en helpen wij je aan een nieuwe opdracht.

Momenteel zoeken wij ervaren freelance consultants, developers en project managers voor zowel Dynamics AX, NAV als CRM. Ben je geïnteresseerd en wil je meer weten over wat wij nu of in de toekomst voor elkaar kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op.