Werkgevers

Geschikte Microsoft Dynamics Professionals zijn schaars tegenwoordig en de werving van deze mensen vergt om die reden een andere aanpak en benadering. Daarom hebben wij gekozen voor een volledige focus op de Microsoft Dynamics wereld, want wij geloven heilig in de kracht van specialisatie.

U kunt er dan ook op vertrouwen dat er proactief en met de nodige kennis gericht gezocht zal worden naar een kandidaat in ons netwerk die écht bij uw organisatie past. Zowel inhoudelijk als persoonlijk. Wij kennen de Dynamics wereld van binnenuit, handelen integer, bemiddelen met betrokkenheid en met oog voor ieders persoonlijke doelstellingen. Dat straalt ook op u af als potentiële werkgever binnen een relatief  compacte community van Dynamics Professionals.

Wij adviseren u graag over de mogelijkheden van werving & selectie voor uw bedrijf.

Onze Specialisatie

Microsoft Dynamics AX
Microsoft Dynamics NAV
Microsoft Dynamics CRM
Microsoft Sharepoint

Meer informatie?

Bel vrijblijvend met 010-2600024. Of laat uw gegevens achter en wij nemen binnen 1 werkdag contact met u op.

Kandidaten

ERP & CRM Professionals zijn bij DynamicsToday aan het juiste adres. Zoek jij een nieuwe uitdaging bij de betere Dynamics implementatiepartners of een interessante eindklant? Werk jij liever samen met een bureau dat jouw taal spreekt en jouw vak begrijpt?  Dan komen wij graag met je in contact en bespreken wij samen met jou wat de beste vervolgstap in jouw loopbaan zou kunnen zijn.

Wij zijn geen snelle CV schuivers maar wij bemiddelen met betrokkenheid en met oog voor jouw persoonlijke doel en gaan vertrouwelijk met jouw gegevens om. Momenteel zoeken wij Microsoft Dynamics consultants, developers, project managers en inhoudelijk sterke salesmensen voor zowel Dynamics AX, NAV als CRM. Ben je geïnteresseerd en wil je meer weten over de mogelijkheden ? Neem dan contact met ons op of kijk naar ons vacatureaanbod.