Sr. Dynamics AX Application Manager (eindklant)

In het kort…

Als Sr. Dynamics AX Technisch Application Manager ben je verantwoordelijk voor het beheer, de verdere uitbouw en optimalisatie van het geïntegreerde ERP-systeem Microsoft Dynamics AX bij onze opdrachtgever. Je staat in voor het ontwerpen, programmeren, testen en verbeteren van verschillende modules binnen Microsoft Dynamics AX en begeleidt de externe partner bij het uitvoeren van projecten. Een belangrijk deel van de jouw rol als Sr. Dynamics AX Applicatie Manager bestaat uit de ondersteuning van eindgebruikers, het oplossen van eventuele onregelmatigheden en het assisteren in het gebruik van de applicatie.

Verder ben je leidinggevend aan de Jr. Dynamics AX Applicatiebeheerder. 

Je bent zeer actief bezig met het analyseren van functionele en technische uitdagingen in de bedrijfsprocessen en fungeert als sparringpartner voor de business. Je waakt over de integratie van Microsoft Dynamics AX met andere applicaties en systemen, volgt de trends op en adviseert het management over mogelijke vernieuwingen en verbeteringen. Kortom, wij zoeken een kandidaat die het volledig potentieel van Microsoft Dynamics AX voor onze opdrachtgever kan en wil benutten.

 De ideale kandidaat…

  • Je beschikt minimaal over een afgeronde HBO opleiding, bij voorkeur op het gebied van Informatie Technologie;
  • +/- 5 jaar ERP technische en functionele ervaring met Microsoft Dynamics AX.
  • Bij voorkeur heb je deelgenomen Dynamics AX projecten in een handelsgerichte (internationale) organisatie;
  • Je hebt uitgebreide functionele en technische ervaring met recente releases van Microsoft Dynamics AX
  • Kennis van Sharepoint en SQL is een pré
  • Je beheerst de Engelse taal in woord en geschrift;
  • Je bezit uitstekende analytische vaardigheden, je bent initiatiefrijk, communicatief vaardig en commercieel ingesteld. Verder werk je goed met deadlines en durf je beslissingen te nemen;
  • Je bent resultaatgericht, gedreven en nauwkeurig. 

De opdrachtgever is een internationale Airport Retailer, wij zoeken kandidaten die zich prettig voelen in een jonge, zeer dynamische en commerciële omgeving die waar nodig met een pragmatische inslag het gewenste resultaat boekt.

Wat bieden zij…

Onze opdrachtgever biedt het zogeheten co-ondernemerschapsmodel. Dit betekent dat zij hun medewerkers ruimte geven voor het ontwikkelen van een eigen visie, zelfontplooiing en zelfwerkzaamheid. Bij onze opdrachtgever wordt je mening op prijs gesteld. Alles op basis van wederzijdse commitment en het gezamenlijk streven om te groeien. Resultaten zullen worden erkend en beloond.

Over de organisatie…

De opdrachtgever is marktleider op het gebied van Airport Retail. Middels hun toonaangevende winkelconcept bieden zij hun internationale klanten een uiteenlopend assortiment van consumenten elektronica aan. 
Zij staan bekend om kwaliteit, service, flexibiliteit en klantgerichtheid. Dit hebben zij te danken aan de 300 medewerkers. De opdrachtgever groeit sterk. Met een uitbreiding van ongeveer 10 winkels per jaar op internationale airports geven zij kleur aan travel retail.

Locatie

Omgeving Amsterdam

Contactpersoon

Neem gerust contact op indien je nog vragen hebt.

Ramon Speelpenning
T: (06) 5060 4725
E: r.speelpenning@dynamicstoday.nl

 

Solliciteren:

Interesse in deze functie? Vul het formulier in en wij nemen binnen 1 werkdag contact met je op.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.